...

Privatumo politika

1. Bendra informacija

Viskassveikatai.lt yra įsipareigojusi saugoti ir gerbti Jūsų privatumą. Prašome įdėmiai perskaityti šį pranešimą apie privatumą, kad suprastumėte, kodėl ir kaip renkame Jūsų duomenis, taip pat kaip juos naudosime.
Šią politiką taikome tais atvejais, kai lankotės „Viskassveikatai.lt“ (toliau – Bendrovė) interneto svetainėje, registruojatės ar užsisakote prekes mūsų elektroninėje parduotuvėje, užsisakote naujienlaiškius. Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais. 
Mes garantuojame, kad Viskassveikatai.lt internetinėje parduotuvėje Jūsų pateikta informacija naudojama ir laikoma saugiai. Tačiau prieš darydami užsakymą perskaitykite privatumo politiką, kad vėliau nekiltų nesusipratimų. Viskassveikatai.lt pasilieka teisę keisti privatumo politiką, priklausomai nuo esamų ir naujai priimtų Lietuvos ir Europos Sąjungos teisės aktų.
Naudodamiesi Viskassveikatai.lt elektroninės parduotuvės teikiamomis paslaugomis Jūs patvirtinate, kad sutinkate su Viskassveikatai.lt privatumo politika.

2. Bendrovės asmens duomenų tvarkymas

Siekdami užtikrinti skaidrumą ir atsakingą asmens duomenų tvarkymą, informuojame, kad Bendrovė tvarko asmens duomenis šiais tikslais:
1. teikdama elektroninės prekybos paslaugas - kai, užsisakydami produktus, turite mums pateikti asmens duomenis, kad galėtume įvykdyti jūsų užsakymą;
2. vykdydama tiesioginę rinkodarą, įskaitant naujienlaiškių siuntimą - kai vartotojas užsiregistruoja gauti El. naujienas, kurios apima informacinio pobūdžio naujienas, pasiūlymus, renginius, akcijas ar kitokias naujienas, kuriomis Viskassveikatai.lt nori su jumis dalintis;
3. užsiregistravus mūsų sistemoje – Viskassveikatai.lt suteikia galimybę užsiregistruoti, kad nereikėtų kiekvieną kartą, ką nors įsigyjant, įvedinėti informacijos, kur pristatyti prekes. Registracija nėra būtina, norint pirkti, todėl jūs patys nusprendžiate, ar norite registruotis.

3. Kokie asmens duomenys yra renkami?

Visa lankytojų ir pirkėjų asmeninė informacija tvarkoma remiantis galiojančiais įstatymais ir teisės aktais.
Mes prašome pirkėjų vardo, pavardės, adreso, elektroninio pašto adreso ir telefono numerio tam, kad galėtume patvirtinti Jūsų užsakymą, laiku jį pagaminti ir pristatyti nurodytu adresu.
Mes neperduodame Jūsų asmens duomenų tretiesiems asmenims, kurie nesusiję su Jūsų užsakymu. Surinkta Jūsų asmeninė informacija lieka pas mus. Šią informaciją naudojame siekdami pristatyti Jums prekes, susisiekti su Jumis dėl užsakymų ar kitų iškilusių klausimų, išrašant PVM sąskaitą-faktūrą ir pan.
Mes nesidalijame Jūsų asmenine informacija su įmonėmis ar asmenimis, išskyrus čia pateiktus atvejus: norėdami įvykdyti tam tikrus būtinus veiksmus - pristatyti užsakymus per partnerius (pvz., kurjerių tarnyba), priimti mokėjimus (pvz. Paysera.lt). Be Jūsų sutikimo Jūsų asmeniniai duomenys nebus naudojami kitais nei išvardinti tikslais, nebent to reikalaus galiojantys įstatymai ar teisės aktai.

4. Slapukai

Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau, pateikti Jums patrauklius pasiūlymus, daugiau sužinoti apie svetainės naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti svetainę, klientų aptarnavimą ir Bendrovės teikiamas paslaugas.
Slapukai taip pat naudojami tam, kad būtų užregistruota, ar sutinkate, kad Bendrovės svetainėje būtų naudojami slapukai, kad šis klausimas nebūtų užduodamas kiekvieną kartą apsilankant svetainėje.
Prieigą prie statistinių duomenų apie Bendrovės svetainės lankytojus turi Bendrovės darbuotojai, kurie yra atsakingi už šių duomenų analizę ir interneto svetainės tobulinimą, taip pat įmonės partneriai, kurie teikia interneto svetainės turinio valdymo įrankius.

5. Asmens duomenų saugumas

Jūsų Asmens duomenys tvarkomi atsakingai ir saugiai atsižvelgiant į visus Lietuvos Respublikos įstatymus ir ES reglamentus. Nustatydami asmens duomenų tvarkymo priemones, taip pat duomenų tvarkymo metu, įgyvendiname tinkamas teisės aktuose nustatytas duomenų apsaugos technines ir organizacines priemones, skirtas apsaugoti Jūsų tvarkomus asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.
Bendrovės  darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos apie bendrovės klientus, įskaitant ir Bendrovės svetainės lankytojus.

6. Kaip su mumis susisiekti

Mes visada norime išgirsti savo klientų atsiliepimus (ypač jei esate mumis nusivylę arba manote, kad galėtume dirbti geriau).

7. Nedvejodami kreipkitės į mus, jei:

turite kokių nors klausimų arba atsiliepimų apie šį pranešimą;
norite, kad mes nustotume naudoti Jūsų informaciją;
norite pasinaudoti savo teisėmis arba pateikti skundą.
Jūs galite kreiptis į mus el. pašto adresu
 info@viskassveikatai.lt